Όροι Χρήσης

Το www.gfactor.gr είναι ένας ηλεκτρονικός επιχειρηματικός κατάλογος ιστοσελίδων & επιχειρήσεων. Πριν εισέλθετε στον κατάλογο μας και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να διαβάσετε και να συμβουλευτείτε τους ακόλουθους όρους χρήσης που εφαρμόζονται στον κατάλογο Gfactor στην ηλεκτρονική διευθυνση http://www.gfactor.gr

Νούμερο 1. Όροι

Ο Κατάλογος Gfactor, διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί μονομερώς ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις καταχώρησης μίας ιστοσελίδας σύμφωνα με τις ανάγκες του. Η υπεύθυνη ομάδα του καταλόγου Gfactor, είναι υπεύθυνη και αναλαμβάνει να ενημερώσει τους χρήστες της για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα στην κατηγορία «Όροι Χρήσης». Διευκρινίζεται ότι η αλλαγή όρων δεν περιλαμβάνει ήδη καταχωρημένες ιστοσελίδες & επιχειρήσεις.

Νούμερο 2. Παρεχόμενες Πληροφορίες & Προϊόντα

Ο κατάλογος ιστοσελίδων & επιχειρήσεων Gfactor δεσμεύεται ως προς την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στην ιστοσελίδα του www.gfactor.gr , τόσο όσον αφορά την ύπαρξη των ουσιωδών χαρακτηριστικών που κατά περίπτωση περιγράφονται για κάθε προϊόν που διαθέτει, όσο και για την ακρίβεια των στοιχείων που αφορούν τις παρεχόμενες καταχωρήσεις, υπό την επιφύλαξη τυχόν τεχνικών ή τυπογραφικών λαθών, που έχουν διαφύγει της προσοχής ή έχουν προκύψει ακούσια ή λόγω τυχόν διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας εκ λόγων ανωτέρας βίας.

Νούμερο 3. Περιορισμός Ευθύνης

Ο κατάλογος ιστοσελίδων & επιχειρήσεων Gfactor, ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων των εκάστοτε επιχειρήσεων που έχουν υποβάλλει εικόνες των προϊόντων τους, αλλά εγγυάται την έγκαιρη διόρθωση οποιαδήποτε καταχώρησης έπειτα από παράπονο αναγνωστών.

Νούμερο 4. Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

Η ιστοσελίδα www.gfactor.gr είναι ο επίσημος διαδικτυακός τόπος του Gfactor. Όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων, που αναρτάται από τον Κατάλογο Ιστοσελίδων & Επιχειρήσεων Gfactor, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του Gfactor και προστατεύονται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.
Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, αναλογική / ψηφιακή εγγραφή και μηχανική αναπαραγωγή, διανομή, μεταφορά, downloading, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό παροχέα του Περιεχομένου των διαδικτυακών τόπων. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, μεταφόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του Περιεχομένου με οποιοδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης γραπτής άδειας του Gfactor ή οιουδήποτε άλλου νόμιμου δικαιούχου των ανωτέρω πνευματικών δικαιωμάτων.
Τα ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά γνωρίσματα που αντιπροσωπεύουν τον κατάλογο ιστοσελίδων & επιχειρήσεων Gfactor ή/και την ιστοσελίδα ή/και τρίτα μέρη συμβεβλημένα με αυτούς καθώς και τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους, είναι αποκλειστικά σήματα και διακριτικά γνωρίσματα του Gfactor ή/και του www.gfactor.gr ή/και των άνω τρίτων μερών και προστατεύονται από τους ελληνικούς, κοινοτικούς και διεθνείς νόμους περί εμπορικών σημάτων και βιομηχανικής και πνευματικής ιδιοκτησίας και αθεμίτου ανταγωνισμού.
Σε κάθε περίπτωση η εμφάνισή και έκθεση τους στις ιστοσελίδες www.gfactor.gr δεν θα πρέπει κατά κανένα τρόπο να εκληφθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης τους.

Νούμερο 5. Υποχρεώσεις Χρήστη

Οι χρήστες των ιστοσελίδων www.gfactor.gr αποδέχονται ότι δεν θα χρησιμοποιούν τν ιστοσελίδα του Gfactor για αποστολή, δημοσίευση, αποστολή με e-mail ή μετάδοση με άλλους τρόπους οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι παράνομο, βλαβερό, απειλητικό, προσβλητικό, ενοχλητικό, συκοφαντικό, δυσφημιστικό, χυδαίο, άσεμνο, λιβελογραφικό, αποτελεί παραβίαση του απορρήτου κάποιου άλλου, δείχνει εμπάθεια, ή εκφράζει φυλετικές, εθνικές ή άλλες διακρίσεις, δύναται να προκαλέσει βλάβες σε ανήλικους με οποιονδήποτε τρόπο, δεν δικαιούται να μεταδοθεί σύμφωνα με την νομοθεσία ή τις συμβατικές ή διαχειριστικές σχέσεις (όπως εσωτερικές πληροφορίες, ιδιοκτησιακές και εμπιστευτικές πληροφορίες που αποκτήθηκαν ή αποκαλύφθηκαν ως μέρος εργασιακών σχέσεων ή που καλύπτονται σε συμφωνίες εμπιστευτικότητας), παραβιάζει οποιαδήποτε ευρεσιτεχνία, εμπορικό σήμα, εμπορικό μυστικό, πνευματικά δικαιώματα ή άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα τρίτων, περιέχει ιούς λογισμικού ή οποιουσδήποτε άλλους κώδικες, αρχεία ή προγράμματα, που έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την διακοπή, την πρόκληση βλάβης, την καταστροφή ή παρεμπόδιση της λειτουργίας οποιουδήποτε λογισμικού ή υλικού υπολογιστών, ηθελημένα ή αθέλητα παραβαίνει την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και των διατάξεων αυτής, δύναται να παρενοχλήσει τρίτους με οποιοδήποτε τρόπο και οποιοδήποτε περιεχόμενο χρησιμοποιείται για συλλογή ή αποθήκευση προσωπικών δεδομένων των χρηστών.

Νούμερο 6. Υποδείξεις για την καταχώρηση

Οι χρήστες οφείλουν να συμπληρώνουν επαρκώς όλα τα στοιχεία που ζητούνται κατά την καταχώρηση της επιχείρησης τους. Οι περιγραφές των καταστημάτων και επιχειρήσεων οφείλουν να είναι ορθογραφημένες, άνω των 100 λέξεων, και μοναδικές. Οι μη μοναδικές περιγραφές θα απορρίπτονται.

  • Τα link στις περιγραφές δεν επιτρέπονται, παρά μόνο στις θέσεις των πεδίων url.
  • Σε κάθε καταχώρηση Επιτρέπεται μόνο μια σελίδα προορισμού.
  • Δεν επιτρέπονται διαφορετικά backlink από κάθε καταχώρηση.
  • Έχετε δυνατότητα επεξεργασίας της καταχώρησης σας ανά πάσα στιγμή. (Η καταχώρηση σας περνάει ξανά από έλεγχο πριν δημοσιευτεί.)

Οι χρήστες που θέλουν να καταχωρήσουν άρθρα στην ιστοσελίδα οφείλουν τα εξής :

  • Το άρθρο πρέπει να ξεπερνά τις 1000 λέξεις και πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται από εικόνες ή video.
  • Το άρθρο πρέπει να είναι μοναδικό.
  • Η αρθρογραφία θα γίνεται επώνυμα και όχι ανώνυμα.
  • Ο αρθρογράφος πρέπει να έχει δημόσιο προφίλ στα social.

*Οι όροι χρήσης μπορεί να τροποποιηθούν ανά πάσα στιγμή.

Μέλος του Gfactor

Αν θελετε να δείξετε ότι είστε μέλος του Gfactor κάντε copy / paste τον παρακάτω κώδικα

<a href="http://www.gfactor.gr/" target="_blank"> <img src="http://www.gfactor.gr/images/social/member.png" alt="Κατάλογος Επιχειρήσεων"/></a>

Είσοδος Μελών

Copyright © 2012 - 2014 Gfactor All rights reserved.